tiistai 9. tammikuuta 2018

Attack of The Beast Creatures (Usa-85)

Ensin nähdään, kuullaan laiva, tai pikemminkin sukellusvene ja kohta nähdään eripurainen porukka pelastusveneessä! Pitkään! Sitten selviytymistä (kävelyä) saarella pitkään-pitkään.. Nuotiokohtauskin näytetään näköjään siihen asti kun puut ovat palaneet. No, nuotion ollessa hiilloksella hyökkäävät törkeän härskin, härskin törkeän näköiset Black Devil Doll(s) from Hell`in ja Hattivattien sekoituksen oloiset nuket, trollit, pygmit (vai mitä nämä nuket nyt esittävätkin) porukan kimppuun. Ja hyökkäilevät leffan loppuun. Lopussa pari porukasta pelastautuu (ei nukeista) soutuveneeseen!

Tylsä ja typerä, hyökkäyksissä jotain jytyä, julmaa jytyä. Kökköä jytyä. Mutta, tylsä, typerä.

P.S. Kasvot käristävä kiehulampi, gorelampi ainoa jonkinlainen goreoivallus. Ja juttu tapahtuu kuulemma kakskytluvulla `North Atlanticilla`, jotain porukan kuteita on kyllä voitu käyttää kasarillakin. Kuten käytetäänkin, käytettiinkin. :-)

P.S.2 Seuraavaksi ehkä ensiaaltoleffoja nykykala-meri-avaruuskin-hirviötuotoksista, kalakauhuleffoista, Kraa! The Sea Monster (-98). Alienkalaelokuva!? Siinä kuulemma merihirviö puhuukin!

2 kommenttia: