tiistai 29. huhtikuuta 2014

Loskaa tikunnokassa - Snow Sharks

Erittäin vaivalloista umpihangessa rämpimistä oli Snow Sharksin seuraaminen, vaikka juoni, näyttelijät ja (hai)efektit olivat todella laihaa loskaa. No, muutamat haihyökkäykset olivat juuri ja juuri tehokkaita ja muutaman karran goreiltiin jotenkin. Mutta kun leffan ainoa sisältö olivat nämä vähänlännät goretyngät. Olisivat nyt laittaneet edes muutaman vitsintyngän  mukaan. Niitä oli yllättävän vähän. Ja nekin tasoa "Mikä hai nyt auton söisi?" "No, sellainen hai joka söi kylpytynnyrin." Vitsiltä menee terä, ja koko vitsi, kun selviääkin ettei se mokoma kylläkään syönyt sitä tynnyriä, porautui vain pohjasta läpi.
Haiefekteistä vielä sen verran, että lumen päällä singahtelevat evät ovat niin elokuvan ulkopuolista tavaraa, kuin ne olisi luotu jonkun netin itse tehdyn halvan, eiku ilmaisen askarteluohjelman mukaan.


Eli laskettelukeskuksessa kiltisti bikinöidään, erittäin innottomasti biletetään sekä snoukataan ja hait haukkaavat. (Hait ovat muuten tulleet lumivyöryn mukana, kuten kertoo myös leffan alkutekstinimi Avalanche Sharks.)


Moskaa tikunnokassa- Likaista lunta.Tätä leffaa katsoessa visio ja tunnelma on sama kun löytää loppukeväästä, alkukesästä metsästä varjopaikasta kuopasta likaisen loskakasan mustunutta lunta.


Seuraavaksi tulevat kai Air Sharks ja Space Sharks, ja täällä meikäläinen niitä katsomassa.. :D
Space Sharkseihin muuten viitataan eräässä leffan hailegendatarinassa; puhutaan Haiplaneetasta.

Sille sijoilleen samantien sulavaa meininkiä, Snow Sharksissa ei lumipalloefekti pyöri. Gorejunnausta.



2 kommenttia:

  1. Viikko takaperin olin tilaamassa tätä elokuvaa itselleni ja olin oikeasti pettynyt kun sitä ei ollutkaan varastossa. Kyynel.

    VastaaPoista