tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ninja Boy - Poika ja Kirves/ Red Ninja, eiku Red Shadow...


Siis ei Karate Kid, vaan Ninja Boy!

Tänään tuli löydettyä kolmen leffan "boxi" kuuskytluvun Ninja Boy-sarjaa. Poika kantaa lähes itsensäkokoista kirvestä lähes joka paikkaan, eli heiluu ja huitoo sen kanssa ja heittää sitä niin maassa kuin puussa sysien vihulaisia loitommalle. Varsinkin kirveen terä on lähes pojan pään kokoinen Ja lieskojen suusta puhaltelukin näyttää onnistuvan. Eli varsin verettömällä pahvikirvesfantasiamenolla ja meiningillä taas "edetään." Mutta värikkäällä semmoisella. Vara ja wannabe-Godzillatyppiset, isot lieska ja sädemonsterit näkyvät myös taikamaita tallovan...

Tämmöiset terveiset tänään, eli katselin ensin leffoja vähän sieltä sun täältä, illalla pitäisi katsoa jos ei koko kolmikko, niin ainakin kaksikko. No, ainakin yksikkö! :D

Tästä/Näistä on varmasti tulossa jatkotekstiä..

Jep, tuleepa hyvinkin. Ja tulipa, olipa sakea sotku.   Oikea tilpehööritunkio. Tämä kirvespoika-leffa (ilmeisesti nimeltään Watari Ninja Boy, näin trailerin) ei sisällykään tähän kokoelmaan (nimeltään Red Ninja), kuten käsitin joistain nettijutuista, vaan tästä löytyy kolme leffaa Ninjascope, Watari The Conquerer ja Watari and The Fantastiks. Ja näissä leffoissa NB ei olekaan pääosassa (varsin vahvasti kumminkin), vaan pääosassa on tuo nimessä mainittu Punaninja. Ja jotta menisi tarpeeksi vaikeaksi niin hänen nimensä ei näissä leffoissa roskasääntöjen mukaan ole tietenkään tuo mainittu, vaan Red Shadow. Itse Ninja Boy on porukan täysivaltainen jäsen, kaikki he osaavat mm näkymättömyyden ja lentämisen tyyppiset taidot, mutta pääosassa on juurikin tuo Punavarjo.

Ninjascope on vielä vähän laahaavaa kehittelyä, tosin hassuhirviöitä, varsinkin jättisammakko (loikkiva mies sisällä) alkaa jo tipahdella maisemiin. Myös naamanvaihtamisen jalon taidon omaava, sukkahousupäinen pahisvelho käy nauramassa ja epäonnistuttuaan uhkauksia ja kirouksia hyvisten päälle syytämässä tasaisin väliajoin. Törmäämme myös leijaan itsensä sitoneen ja sen avulla ilmoissa pyörivään pahikseen.
Tässä tuleekin taas oiva opetus roskaelokuvien tekijöille. Kun tilanne hyvisten puolella on tarpeeksi uhkaava, niin ota mukaan täysin out of the blue-hahmo, jota ei ole aikaisemmin näkynyt, tyyppi josta ei ole aiemmin puhuttukaan. Kun pahis-leijamies on kohta hyvisten kraivelissa kiinni niin taivaalta tipahtaa myös leijaan sidottu mies, White Shadow. Ja alkaa leijojen ilmataistelu jonka Valkovarjo tietenkin nopeasti voittaa. Tai sitten kun valtava ilmassa pyörivä pora lähestyy hyvislaumaa, eikä pelastajaa näy eikä kuullu, niin porasta tietenkin loppuu viime hetkellä virta. On ne kekseliäitä!
Myös sateenvarjolla leijaileva pahis vilahtaa.

Watari-leffoissa niin hassuhirviöiden kuin muidenkin älyttömyyksien määrää on sitten lisätty melko paljon, aina avaruusalukseen asti.

Muita `hirviöitä`ovat mm pienistä puupalikoista noidutut ja isonnetut,pahvilaatikkopäiset, kokonaan mustaan kankaaseen vartalonmyötäisesti puetut jäykästi marssivat ja matsaavat ninjat ja avaruusaluksen isoilla silmänrei`illä varustettujen valkopussipäiden avaruusninjat.

Itse Godzilla-tyylisten hirviöiden (mm selvillä ihmisjaloilla toikkaroiva Haukkahirviö) raivostumisen tietää siitä että niiden silmät muuttuvat munakkaiksi, keltuainen keskellä ja hyvisten taistelun tietää ensi sekunneista (eivät aina kestäkään kuin muutamia sekunteja) lähtien loppuvan hyvisten voittoon, sillä joka taistelun alussa (joskus ennenkin) alkaa kuulumaan lapsi/nuorisokuoron esittämät, pääosanesittäjiä ylistävät iskelmähymnit. Myös velhon suustansa suihkuttamat, koko kuvaruudun kokoisilla pahvihampailla purevat, mutta myös "kätösistään" pommeja(!) pudottelevat lepakot(!) ovat aikamoista WTF-herkkua.

Kaikki kolme leffaa kerralla vähän liian sakea soppa nieltäväksi, mutta yksittäisinä annoksina ne lusikoi ja haarukoi hyvin kitusiin.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti