lauantai 3. elokuuta 2024

Monolith Monsters (USA-57) Avaruuskivet tekevät tyypeistä veden "avulla", sateessa kivikasvoja, kehoja.. Ja sitten alkaa rankkasataa...

"Avaruus pommittaa meitä jatkuvasti meteoriiteilla, ja joskus jotkut pääsevät läpi..." Suolakaivoskaupungin kylkeen kasvaneen minikaupungin tutkijahemmo tuo mustan meteoriittikiven laboratorioon ja kohta on kämppä murskana, raunioina, säpäleinä ja mies kuollut kuin kivi. Ensin heikit, hemmot ja helenat ihmettelevät kiveä ja sanovat että "olivat unessa tai skippasivat sen tunnin jossa collegessa kiveä käsiteltiin", mutta pikkuhiljaa selviää että kivet lisääntyvät kuin lierot, liskot, luteet ja runnovat ja rusentavat talot ja tekevät ihmisistä ennen kuolemaa kivikasvoja, kivikehoja.. Sitten selviää että kivet lisääntyvät vrden voimasta kivikasoiksi, kivivyöryiksi ja sateella niistä kasvaa ydinohjusmaisia suippotorneja, jotka kaatuessaan murskaavat alleen.. Mutta pääosahemmot, heikit ja helenat eivät laske alleen, vaikka alkaa rankkasataa... - Monoliittimonsterit on vähän erikoisempi, erilaisempi 50-luku kauhistus, jossa vasta-aseeksi kekataan Suola! "Se On Se Suola!"

1 kommentti:

  1. P.S Ja jälleen perinteisen oivaltavaa, oivaltavan perinteistä monologia: Minikaupungin kyllästynyt lehtimies (kylän ainut) murisee vähän ennen monoliittimayhemia, monoliittimurskajaisia: "San Angelo tarvitsee lehtimiehen yhtä paljon kuin autiomaa ämpärillisen hiekkaa."

    VastaaPoista