tiistai 10. tammikuuta 2017

Sisterhood (Usa-88)

Cirio H. Santiago ohjasi paljon toimintaroskaa, esim Itä-sellaista, mutta myös mm ison kasan postapotteluja. Sisterhood oli uusi tuttavuus.

Postapokalyptista maailmaa mestaroivat miehet. Ja sitten on kahden-kolmen naisen Sisterhood (heiltä sujuu kaikki). Kummatkin (suku)puolet näyttelevät huonosti, mukana paljon tervaista toimintaa, tervaisia taisteluita, lähinnä miekkamätkinnän merkeissä (samaa viiltoa näytetään useasti). Lopussa löytyy asevarasto ja sitten mukaan tulee myös ase ja tankkitoimintaa. Sotilaspukuiset miehet kuitenkin vieläkin (muovi)miekkamiehiä.

Santiagolla oli tällaista amatsoniosastoa toisissakin postapoiluissa (mm Stryker`issä jeeppien ja moottoripyörien kera.) Sisterhoodissa naiset kuitenkin kulkevat, hyökkäilevät lähinnä hevosilla. Lukuunottamatta tuota loppukahinaa.

Tylsähköä. Vähän poikkeuksellisempana palana voidaan pitää repalemunkkikaapuzombejen hyökkäyksiä. Paljon puhutaan `sistereiden`maagisista voimista, mutta näytetään vain silmistä sinkoavia sinisäteitä, joilla tehdään pieni kivivyöry, katkotaan köysiä ja räjäytellään lukkoja.
Kyllä tään nyt katsoo. Lopussa pientä sovittelua.

P:S. Nahkeaa näyttelemistä, nahkeahkoa toimintaa-räjähdyksiä, magiaa minimaallisesti, pienellä kierteellä - perusapoilu.

2 kommenttia: