lauantai 21. tammikuuta 2012

Graveyard of Horror (Esp-71)

Onpas kauhuelokuvalla jämäkkä, kiteyttävä nimi! Parempi (paras!) on vielä "vanha" kotivideokauhu Graveyard of Death/Dead, mutta nyt mennään tällä!

Mies huomaa syrjäkylään saavuttuaan että hänen raskaana ollut vaimonsa on kuollut. Hän huomaa myös joka puolelle kylää ja lähiseutuja levittäytyvän salailun ja valehtelun verkon. Tai sitten silkan hiljaisuuden.

Kylillä pyörii joku etsivä (mies, tai kukaan (katsojakaan) ei tiedä miksi). Tai ehkä tietää; Hän on siellä jotta voisi soittaa joka paikassa Morning Has Broken-biisiä huuliharpulla! Ja minkä soittamiseltaan ehtii, hän tuijottelee poliisiasemalla pääkalloa johon puhaltaa tupakansavua. Myös miehen veli on kadonnut, mutta mikään ei koko elokuvan aikana juurikaan viittaa siihen, että hän tutkisi vaimon tai veljen tapausta.

Lisäksi kylillä kulkee kaksi killer-korkokenkänaista umpihangessa! Ja kaiken kukkuraksi yössä pyörii haudastaan kylillä vieraileva liskoihmisolento!! Olento pysyy hengissä Hullun Tohtorin Labbiksesta johdetun sähköjohdon avulla!!! (Kohta loppuvat huutomerkit, mutta onpas idea että hirviömme ei nukukkaan labbiksen sängyllä, vaan haudassa. Kieltämättä aika hankala ja epäkäytännöllinen tapa johdonvetämisine, huoltamisine kaikkineen.)

Oikein kiva outoiluklassikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti