perjantai 29. heinäkuuta 2016

Houseboat horror (Aus-89)

Tää on `taas` tämmöinen `rokkibändi` saapuu (kauhu)kartanoon (nyt tosin kartanomaisiin (kauhu)laivoihin) videota vääntämään`-slasheri. (Paikallinen puukonhieroja kutsuu sekä musiikki että elokuvaväkeä arseholeiksi.) Laivoille tosin päästään vasta kahdenkymmenen minuutin päästä. Siellä seutuvilla ollaan sitten tunti. Yksi släsheröinti tosin tapahtuu jo ennen laivalle pääsyä.


Tämä australialainen straight on video-tv(?)-slasheri on jonkinmoinen katsottava, mutta ei ylly koviin kummoisuuksiin. Tosin viimeinen puoli tuntia on vauhdikasta menoa ja släshäykset näyttäviä. Harvinaisena aseena hevosenkenkä. Laiva(t) on komeahko(ja), släshäröintejä tapahtuu, huonoa näyttelemistä pyritään peittämään tahattomalla (kikattavalla) kieliposkisuudella / pökkelöllä, tosin kovin laimealla ja varovaisella hassutuksella. (mm kaljatölkki plektrana, kitara airona, pukumies vesihiihtää, bikiniuimahousut miehen housujen päällä, bändin vaatepolitiikka valittu teatterin vaatevarastosta: kauluspaidasta kaftaaniin - slipoverista sali ja silkkipussihousujen kautta paitoihin.. Oho, täähän olikin aika träshiä!)


Elokuvan idea aikamoisen hyvä, sen nimi oivahko ja osuvahko, mutta pitkät ja paksut puherallatukset raskauttavat katsomiskokemusta raskailla ja monilla käsillä. Puhetta tosin pirstotaan pienesti aika ajoin niin huono että se on hyvä-pärskähdyksillä.

3 kommenttia:

  1. Humppabändeille tämmöistä koskaan tapahdu, heh.

    VastaaPoista
  2. Humppabändi-kauhuelokuva, humppahorror olisi kyllä kauhua kaikin puolin, alusta loppuun.. :-) Ei olisikaan Humppaa tai kuole vaan Humppaa ja kuole. Tai sitten voisi olla tietenkin olla Tangokauhu, tangohorror. Hiljaa yössä...

    VastaaPoista