torstai 21. heinäkuuta 2016

Dream Stalker (Usa-91)

Speedway-motocrossmestarismies (jompi kumpi, lajitietämys tänään täällä `nollassa`) kuolee ja tyttöystävä alkaa näkemään hemmosta häiritseviä unia. Tai, tosin, on nähnyt niitä ennenkin, ja aina liittyvät kuolemaan. Tyttöystävän kuolemaan. Mutta nyt, kuolemansa jälkeen, motoristi alkaa ilmestymään urheilusotisovassaan yhä useammin ja yhä sumuisemmissa merkeissä. Mutta hän ei ole vastuuton kalmonakaan. Sillä hän käyttää kondomia kalmonakin ("Just in Case.") Ilmeisesti, ettei syntyis zombeja, tai edes puolizombeja. Tosin - "Shit, it broke!...oh, well..."
Ja tyttö alkaa käymään (saksalaisaksenttisella) psykiatrilla, ja/mutta unet jatkuvat...

Ihan onnistunut kauhuisan, kauhuhkon, varsinkin gorehkon (no, ysäriset sinisumuvisiot aika vaikuttavia),  straight to videoilun ja tv-draaman sekoitus. Mainitsemisen arvoinen on myös motskarimiehen tytölleen ennen kuolemaansa antama 'ihastuttava` soittorasia, jossa nuken, klovni-ilveilijän ja vuohisarvien yhdistelmä huojuu ja musisoi softisesti kun vääntimestä vääntää... Ja kai tässä jonkinlaista latteaa satanismia, okkultismia on.

P.S. En tiedä onko tää vanha vitsi, varmasti on, mutta tuosta Just in case- lausahduksesta saisi `mainion` Huumorietsivähahmon nimeltään Justin Case. Tarkistelisi leffassa Columbomaisesti johtolankoja yhä uudestaan ja uudestaan...


1 kommentti:

  1. Vapaapainikehissä pyöri yhteen aikaan kaveri nimeltään Justin Credible... Tuli vaan mieleen tuosta Justin Casesta.

    VastaaPoista