maanantai 28. tammikuuta 2019

Kara Murat: Seyh Gaffar'a Kars aka Magic Man (Turkki-Italia-76)

Kara Murat/Cüneyt-George-Yrjö jatkaa taas mättömattoaan ja vaikka nyt vastassa ovat mm kiinalaiset kung fu-`mestarit`, niin sankarimme heittelee heidät(kin) huoneen nurkkiin häpeämään. Muutenkin kyseessä taas tanakan toiminnallinen Kara Murat-Cüneyt Arkin`ailu ihan jonkinlaisella juonella;

Ovatko Valtiaan alaiset täysin hänen lumoissaan, vallassaan `luonnollista tietä` vai onko heidät huumeilla huumattu? Eräskin esittää palvontansa, huumaantumisensa, huumeentumisensa, hulluutensa hyppäämällä linnan parvelta alas halliin kesken juhlallisuuksien.
Eli muinaista huumejärjestöä, kemiallisesti ja aidollakin innolla esiintuotua uskollisuutta, ja kuten kaikissa näissä, valtataisteluita, harmaateräisiä muovimiekkoja, prinsessa-orja-vankityttörakastumisia. Ja noin kymmenen minuutin kuluttua Kara Murat karauttaa hevosellaan (hän on myös raivoisa ratsastaja, tämä näissä filmeissä myös nousee esiin) elokuvaan ja toiminta alkaa, alkakoon! Hän mättää vastustajat kumoon toritappelussa vaikka mitkä lienee munakoisot,  kesäkurpitsat käsissään!!

Mahtavaa mättöä!

P.S: Piero Piccionin musiikki.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti