maanantai 28. tammikuuta 2019

Kara Murat: Fatih'in Fedaisi (Turkki-72)

Cüneytin ensimmäinen Kara Murat`ointi. Hän saapuu filmiin parinkymmenen minuutin kohdalla kun Sulttaani lähettää hänet Vlad Seivästäjän pakeille. Tässä vaiheesssa Karalla vielä juhla-asu, mutta kun hän hyppää hevosen selkään niin päälle on vaihtunut Murat`in perus-tavaramerkkiasu. valkoinen aukinainen pitkä paita, punainen vyö, mustat housut.
Elokuva erittäinkin, yllättävänkin goreinen (sydän selkäpuolelta, Seivästäjän kidutushallit..), mutta se ei oikein riitä onnistuneeksi, toimivaksi elokuvaksi. Sillä nyt elokuvasta on lähes kaikki kekseliäs, tauoton toimintatolloilu kaivettu, kätketty hiekkaan ja lakaistu maton alle. Miekkataisteluita on, mutta edellisten elokuvien yhtäjaksoinen monipuolinenkin, vaihtelevakin revittely ja rymistely puuttuu. Mutta tää on vasta eka osa sarjasta...

Oivallisen kökköä trashhommaa ovat erittäin epäuskottavat joulupukkipartaiset munkit, sekä heidän uudelleen-uusiksiesittäjänsä.

2 kommenttia:

  1. Että oikein Draculan juttusille lähetettiin. Hurjaa menoa.

    VastaaPoista
  2. Hurjanpuoleiselle työmatkalle tosiaan lähetettiin. Saikoihan päivärahat, likaisen työn lisät, ylityökorvaukset ja mitä näitä nyt on? Tai Draculan ollessa kyseessä, pitäisikö sanoa, yliyökorvaukset?

    VastaaPoista