lauantai 2. helmikuuta 2019

Chaku Master (Filippiinit-74?-78?)

Tässä Bruce Leesploitaatiossa Bruceilee, Leeleilee Bruce Ly! (No, nyt on vokaalit jo melkein täysin lopussa, en oikein usko, että Bruce Lä`tä tai Lö`tä löytyy B.L.-klooniteoksista. Tai mistä sitä koskaan voi aivan täysin tietää.. Toisaalta sittenhän vois alkaa vääntämään tuota etunimeä uusiin uskoihin, kun `takanimet` on jo lähes käytetty. Fuse? Naispuolinen-Muse?)

Nyt ollaan Manilassa, jonne (tai minne muualle tahansa) Lee-elokuvien (ja monien muidenkin, kung futailuiden, länkkärien ja jne vaikka minkä) tyyliin Ly esitettyjen alkualistamisten, hankaluuksien, julmuuksien ja kahnausten jälkeen munakkaiden, paistinpannujen, pään peittävien kokoisten aurinkolasiensa kanssa saapuu. `Kova`jätkä on hemmo joka vetää havaijipaitansa rinnuksista kaksi veistä, tai hemmo kaks joka vetää takataskuistaan kaksi pitkää puukeppiä, mutta Bruce on vielä kovempi!!.. Ly! Korkea ja kova on myös Brucen voltti naisihastuksensa autoon. Tätä seuraavassa suuseksikohtauksessa näytetään Ly`n vääntelehtivää naamaa, pörhisteleviä lintuja, Ly`n vääntelehtivää naamaa, itseään nuolevaa kissaa, Ly`n vääntelehtivää naamaa, häkissä kepillä kiusattua karhua! Mutta (suu)seksi on pahasta! Tällä aikaa on iso määrä hyviksiä tapettu! Kostoon!

Elokuvan hailaitteja on loppupuolen taistelu sumo-painijaa(!) vastaan (hänet voitetaan seiväshyppypotkulla!), puitten oksilla ilman ylimaallisia lentotaitoja tapahtuva suht pitkä matsailu. Lyhyt, mutta kekseliäs on kaikuva, tanakka, tulinen taistelu tynnyrissä. No, ei oikeastaan varsinaisesti tulinen. Laitoin sanan siksi, että olen vuosia, vuosia sitten nähnyt (ja vuosia, vuosia miettinyt, muistellut) kung fu-leffan jossa harjoitus- taistelu tapahtuu tynnyrinäisellä rautalevyllä jonka alle on viritetty tulia. Muistatteko te tällaista? Onko joku nähnyt saman? En elääksenikään muista elokuvan nimeä.

Mutta Chaku Master!: Päällehuudettua huuli"synkkaa", huonoa näyttelemistä, vapisevia matseja, Roskaa! Jes!2 kommenttia:

  1. The Clones of Bruce Leelle voisi joku tehdä vihdoin jatko-osan. Kloonit voisivat ottaa siinä yhteen Chuck Norris kloonien kanssa...

    VastaaPoista
  2. Samaa mieltä. Masters of Clones.

    VastaaPoista