lauantai 22. joulukuuta 2018

Strange Awakening (Englanti-58)

Elokuvan alussa Mies (Lex Barker) hyvästelee karmeahattuisen Naisen lentokentällä, hyppää autoon, nappaa liftarimiehen kyytiin, ja liftarimies kolkkaa kaverin ja vie lompakon rahat...

Sitten hän herää rikaskartanosta toinen käsi ja toinen jalka kipsissä. Ja muisti poissa. Mutta hänelle kerrotaan (äiti. sisar ja vaimo kertovat) että hän on rikas perijä. Sitten alkaakin h-i-d-a-s makoilu, kysely sängyssä ja kun oikein vauhdikkaaksi heittäydytään, istuskelu kärräily ja se kysely pyörätuolissa. Kuka hän oikein on? Ja missä? Ja keitä ovat nämä tyypit?
Who cares? Sillä jo dvd:n kansiliepeessä " vihjataan" ettei tällä populalla ole puhtaat aatokset, meiningit ja pelit pusseissaan. Sitten katsoja vain miettii että milloin ja miten pussit avataan ja tämä laahustus lopetetaan.
Ai että miten lopetetaan? No, tylsästi tietenkin. Niinkuin elokuva aloitettiinkin. Ja varsinkin vietiin  lopun antikliimaksiin. Tämän mysteerin mysteeri oli: Mikä mitättömyys tämä oli? Vai oliko mikään, mitään.... Boring as bore.

Ei outo herätys, vaan tylsä nukutus.

P.S. DVD:n kansi viittaa seksiin ja väkivaltaan. Kumpaakaan ei elokuvassa ole, jos väkivallaksi ei lasketa katsomiskokemuksen karmeutta-tylsyyttä.
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti