keskiviikko 18. heinäkuuta 2018

Wonder Women (Filippiinit-Usa-73)

Ihanan, mainion absurdissa aloituksessa tyrmäysnuolia ampuva kiväärinainen toimii yleisillä ja vähemmän yleisillä paikoilla, kenenkään estämättä ja jopa näkemättä!: Hevospoolokentältä (seisoo keskellä kenttää kiväärin kanssa, kukaan ei huomaa) hän nappaa nuolella miestä hevosen selästä, toinen saa potkusta, uima-altaalta alastonsukeltelua (mutta onko enemmän bikineitä päällä kun altaasta noustaan?) harrastavista naisista yksi saa nuolesta, toinen potkusta. Vankilan(?) koripallokentältä napataan yksin harjoitteleva urheilija (sisään sinne pääsee kun tönäisee pöydän takana istuvan poliisin, vartijan kumoon!) Kourupalloareenallakin käydään.Naiset ovat välillä pukeutuneet pukupäällisiksi miehiksi. Poliisia ei oteta mukaan, mutta, kuten huomattua, urheilijoita kylläkin. Naisryhmä johtajattarenaan Tohtori Tsu kerää urheilijoita taivuttaakseen heidät maailmanvallotuksensa välikappaleiksi. Kiva että välillä näissä johtajatarta myöten all-women-cast. Kaikenlaista äijää totta tietenkin heidän kintereillään.

Tämän jälkeen mennään liikaa kummallisille keskustelu-urille, mutta muistetaan maustaakin tarinaa kivääreillä varustettujen kauppakassi-sivukoppimopojen hyökkäyksellä sekä pitkällä käsivarakuvatulla juoksu ja koppitaksitakaa-ajoilla, jossa törmätään myös ilmeisen aitoon koppitaksien mielenosoitus(?)paraatiin megafoneineen. Ja kadun kulkijatkin kaahaavat spontaaniin, uteliaaseen juoksuun näyttelijöiden ja kuvausryhmän kanssa ja seassa. Ja mikä lienee mureena tai vastaava luikertelee myöskin juoksijoiden jaloissa. Kun pästään Tohtori Tsun luo mukaan tulee Tohtori Moreaun saari diskovaloissa-meininkiä (mm muovinen hälytysvalohattu päässä), ninja-heittotähteä alushousuissa, savuun katoamista. . Lopussa siis perinteistä saaritaistelua. Ja valitettavasti myös saarikeskustelua.

Loppujen lopuksi kuitenkin värikäs toimintaManilointi. (Elokuva kuvattu Manilassa.)

Knoppi: Amerikkalainen Vinegar Syndrome-dvd-bluray-restauroija ja julkaisijafirma on ilmeisesti ottanut tämän leffan alkumusiikkia yrityksensä tunnarimusiikiksi. Ja muuten julkaiseekin kyseisen leffan lähikuukausina!1 kommentti:

  1. ToimintaManilointi. Hyvä termi, pitää muistaa se vastaisuuden varalta.

    VastaaPoista