sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Strangest Dreams: Invasion of The Space Preachers (Usa-90)

Vanhoissa viiskytluvun scifeissä Avaruusporukat tulivat joskus Rauhan asialla, mutta nyt onkin mielenkiintoista, ollaan `Uskon`asialla! Ja ovat pamahtaneet pallollemme pääsiäismunalla! Sähköä särisevällä sellaisella. (Sähköä särisevä pääsiäismuna, silloinen tai vai ensivuotinen myyntimenestys?!)

No, ei tää nyt hirveen mielenkiintoinen ollut, mutta ihan "mukavan"(?) hidasta, uneliasta sunnuntaisoopaa, sunnuntaisuttua. `Jumalan Ruoska`-niminen (pääpukujehu mm ruoskaiseee kaljatölkin kädestä) ryhmittymä rynnii pitkin poikin Amerikan suoseutuja. Tai rynnii on vähän väärä sana, kyllä tää on liian hidasta ja pitkää scifi"kauhu"videoilua jota ei kyllä alien(?)banjonsoittaja tai keski-ikäinen "kääpiö"alien (?joka luulee olevansa lapsi, huoh..) paljon piristä. Tai hippialien?? Entä Elvisalien? Onko hänkin? No, ei sentään Hän on paikallinen julkkis, suuruus Johnny Angel. (Hänen keikkavetonsa suokuppilassa hvää matskua. Ovatko metsäkuppilan katsomo juoppoalieneita?)  No, onpa yritetty`paikallista väriä` tuossa banjonsoittajassa, mutta sinne suohon, metsään menee.
Metsään menee koko ajan koko porukkakin. Syvämmälle sinne.
`Hauskaa` on myös kun `metsäsurvalistit kysyvät muinaushaudassa luuranankoa harjalla puhdistavilta tutkijoilta "You killed this guy?" Tai se olikin ihan hauska idea, kohtaus. Mutta niitä ainoita.

Jopa loistavasta ideasta kaavittu kasaan tämmöinen tylsä sunnuntaisotku. Pukupäällisiä tukkalaitealieneita. Aliennainen, Nova rakastuu. Alienit autoradiota, transistoriradiota, kelanauhuria kuuntelemassa!? Toiston monumentti. Toiston spektaakkeli.

No, loppujumalanpalveluksessa, lopputaistelussa on absurdia, `aitoa` uhkaa.

Dullest dreams. "Have yu seen my nuts?"

(Näin ne koko elokuvan ajan. Valitettavasti.)"Boy, this is America, Land of The Free, Home of Donald Trump"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti