perjantai 2. tammikuuta 2015

Tiger Love (Hong Kong-77)

Leffan alku on tyrmäävää kamaa: Raskaana oleva nainen hyppää epätoivoissaan ( naisen mies on tapettu naisen isän toimesta, taas näitä "nainen valitsi perheen, suvun mielestä väärän miehen"-tapauksia) kalliolta alas jääden puunoksaan roikkumaan. Kun nainen virkoaa, hän huomaa että puun alla raivoaa tiikeri. Nainen kusee kauhuissaan tiikerin päälle! Ja tiikeri lauhtuu.. Nainen toteaa samantien: "It is said: If woman pisses on tiger, tiger will be her slave." Sitten lapsi syntyy, leikkii ja matsaa aikamoisen ainutlaatuisissa kuvissa tiikerin kanssa. Hullua ja söpöä.. : -D :-)

Sitten seuraa kökköä kung fu`a, tyypillistä kahden klaanin/suvun/perheen vihanpitoa ja (noita)tiikerin ilkeän näköisiä hyökkäyksiä. Mutta eipä juuri muuta, siinäpä se.

Vähän häiritsevänkin (tiikerin hyökkäykset/leikit,matsailut lapsen kanssa), tyrmäävän ja tylsän kuvaston sillisalaatti. Pääosin sitä tylsää. Alku aikamoinen, mutta sen jälkeen ei niinkään. Kyllä tämän kerran katsoi.


Lyhyt: Kuriositeetiarvot (toivottavasti ei kusiositeetti) `pakottavat` jättämään leffan hyllyyn, toivottavasti ei kuitenkaan pölyttymään..

3 kommenttia:

 1. Ni siis oliko tää leffa vai kuumehoure?

  VastaaPoista
 2. Nii-in. Tai mikstuura molemmista.

  VastaaPoista
 3. Onkohan noita elokuvia tai muita kertomuksia paljonkin jotka pohjautuvat viisauteen tiikerin päälle kusemisesta?
  No, tämä ainakin pitäisi katsoa pelkästään jo sen vuoksi.

  VastaaPoista