perjantai 14. huhtikuuta 2023

Seven to One (Taiwan-Hong Kong-73) Sopii kuin jalka ja kenkä ilmaan!! Lyö kuin lesti leukaan!! Toimii kuin talla tauluun!!

Sopii kuin jalka kenkään!! Kung fu-kuningattarelle tulee jatkuvalla syötöllä ilmeisestikin juuri 7 miestä aina kerralla vastaan ja hän peittoaa kaikki muutamassa minuutissa. Mutta sitten tuleekin 14 nilkkiä eteen ja taakse tunnelissa, mutta silloin paikalle kaasuttaa valkoautoinen, valkotakkinen rock and roll- Bruce Lee-Elvis, eli siis lainetta vatkaava rockiskelmärokkari. Joka osaa myös kung fua, mutta mimmi on kovempi, kung fumpi.. Mutta heistä tulee `pari`/pari ja mättö jatkuu... - Ihanan könkön, tönkön erilainen kung fuilu, varsinkin tuon `rokkarin` takia. Rokista puheenollen, elokuvassa soi mainiosti Focusin (vai Focuksen) Hocus Pocus useasti takaa-ajojen taustalla ja se sopii, roimii ja toimii kuin jalka, kenkä ja käsi ilmaan!! "Anna ko mie vilimaan, nyt jalaka ja kenkä ilimaan!" Mutta kaikkein kauuhein kautta kovin oli silmät sokaiseva sormus!

1 kommentti:

  1. P.S. kun pääpari saapuu myöhässä kylpyhuonekalmaukseen, vessaverilöylyyn, niin olisivat he voineet laittaa suihkun kiinni ettei talokin tuhoudu!

    VastaaPoista