tiistai 7. elokuuta 2018

Matkalla seikkailuun (Suomi-45)

Mainio väärinkäsitysdekkarointi, jossa livahde,  vivahde jopa scifististä tarinaa; Tarinassa yhdistyvät juuri kehitetty nuorennuseliksiiri, puolukkamehu, monensuuntaiset huijaukset ja rakkaudet. Harvinainen Suomi-elokuva näine liemineen, litkuineen ja livahteineen. Mutta mukana myös synkempää sävyä. Hyvin etenevää dekkarijuonta, jopa jännittävää, sekä muutamat loppukeikaukset.
Esittääkö Yrjö Tuominen tosiaan tässä nuljua naistenmiestä sekä varsinkin läpilahoa rikollista? Kokeeko tunnontarkka kassanhoitaja Lehtonen ("Lehtoseen voi luottaa aina."-Aku Korhonen) seikkailun vai jäädäänkö elokuvannimen mukaisesti matkalle? Tykkääkö hän tapella? Oliko Korhonen loistava roolissaan? Viimeiseen ainakin vastaan tässä myönteisesti. Sillä Korhoseen voi luottaa aina!

3 kommenttia:

 1. Minä olin kerran kanssa matkalla seikkailuun, mutta sitten sain nuolesta polveeni...

  VastaaPoista
 2. Olikohan se ampuja salaperäinen Eka-Ramo? Sillä tämän elokuvan näyttelijälistasta löytyy tuonniminen näyttelijä, jonka perään Elonetissäkin kysytään, että kuka oikein onkaan hän? Tiedätkö sinä? Onkohan kyseessä maailman ensimmäinen Ramo(nes)-rockari?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole tuttu nimi minullekaan. Ampujaksi silti saatan epäillä. Sen verran epäilyttävän kuuloinen nimi on hänellä.

   Poista