lauantai 7. huhtikuuta 2018

Splatter Disco (Usa-2007)

Katsoin ihan helvetin huonon elokuvan. Se on tuo yllämainittu.
 Siinä ei ole juurikaan splatteria, saati discoa. Jos splatter on nostettu ihan elokuvan nimeen, ja vieläpä sen ensimmäiseksi sanaksi, niin luulisi sen olevan sakeaa. Ei ole. Ja disco on varsin kaukana discosta. Siellä soi "kaikki muu" paitsi disco.
Ja en voi sanoa, etteikö minua olisi varoitettu. Dvd:n kannessa lukee "First slasher musical". Olin unohtanut tämän kauhean karkoittavan lauseen, kun laitoin levyn pyörimään. Ensimmäisen puolen tunnin ajan toistin `Onpa tämä huono`, mutta sitten pamahti ensimmäinen musikaaliosuus ( hassuihin eläinasuihin pukeutuneet `fetsissifriikit` laulavat ja telmivät hassusti) ja huusin `Onpa tämä helvetin huono!` Ja näitä musikaalinumeroita ja huutoja tuli lisää ja lisää...

Pikkukaupungin yöklubi, `perverssien perverssioiden pesä` (tietenkin hyvinkin kiltisti kuvattu sellainen) on uskovaisten silmätikun alla. Klubin väki vastustaa heitä ja heidän sensuuriaan susihuonolla näyttelemisellä, tönkköteatraalisilla teko/mukarankkuuksilla ja tahattomasti tirskuvilla eläinasu-"seksi"kohtauksilla.
Sex? Slasher? Splatter" Ei. sensuuri? Kyllä, kaikin puolin.

3 kommenttia:

  1. Nimestä tuli mieleen, että joku tuottaja olisi katsonut Bladen ja päättänyt että sen alun verireiveistä saisi aikaiseksi kokonaisen elokuvan. Niin huono idea kuin sekin on, ehkä se olisi ollut parempi.

    VastaaPoista
  2. En ole nähnyt, mutta herätti kuitenkin mielenkiintoni sen katsomiseen.

    VastaaPoista
  3. En minäkään tätä kuitenkaan kesken jättänyt, enkä taukojakaan välillä pitänyt, että oli tää kai kertakatseltava kuitenkin, vaikka uskomattoman huono olikin.

    VastaaPoista