maanantai 16. maaliskuuta 2020

Ninja Zombie (USA-92) `Hautausmaalta hiekkakuoppaan ja takaisin kökkögoretaistellen`

Elokuva alkaa kun yhä suuremmat miekat kalahtavat, kilahtavat kuvan etualalla ristikkäin yhteen hautausmaalla! Sitten: Hyvisninja kohtaa kuolonsa pahisninjan (lyhyt poninhäntä ja kökkö hämähäkki"tatuointi" toisen silmän ympärillä "Take me Spiderman! AAAG!"), ninjojen (punaiset hämähäkkiotsanauhat) toimesta, mutta hyviksen kaveri ja varsinkin tennisiskenttä(!)Jumala(!),  joka osaa, tietää, jolta sujuu jumaloinnit, mm ruumiinnostatus parilla sormiliikkeellä ja muutamalla sanalla. Ja niin ninja nostatetaan ylös `voittamattomiin taisteluihin` ja tyttöystävää tirkistelemään.
Ja kun zombille lyödään miekka kenkäterään, ei hän suinkaan vedä miekkaa irti, ei, ehei, hän vetäisee jalkaa vähän taaksepäin, niin johan irtoaa! (Helppo irrottaa senkin puolesta, että miekka on alunperinkin lyöty kengän viereen, sitä ei kengänpohjasta töröttävä terä hämää.) Mukana myös muinaismedaljongin nielentää. Käskyjä ja vatsanväänteitä lähettävän sellaisen. ("Look out stomach! Here it comes!) Mutta kaikkein eniten kaikki ovat muinasruukun perässä. ("Where`s the urn? I want the urn!! Give me the goddamn urn!!!")
Oikein hyvin toimiva mainio mättökaruselli jossa myös ninjataistellaan, irtokäsikungfuillaan Amerikan(?) arkeologiskaivauksilla(!) hiekkakuopassa(! kokokuviollinen ninjatähtirintama valkoiseen t-paitaan!) sekä yleisessä vessassa  ja jossa hautausmaan kettu tai kojootti kulkee kyyryssä  maillaan...

Surrealistista pöljyyttä.

"O M G ! He`s a zombie too!" And she is?...

P.S. Älä sekoita saman maan tuotokseen Ninja Zombies (2011), en ole nähnyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti