lauantai 19. heinäkuuta 2014

Sting of Death (Usa-66)

Tää on juuri sitä itseään! Kuuskytluvun puolivälin/loppupuolen silmilleiskevän värikäs (nuorten naisten caprihousut ja napapaidat) poppoo danssaa uima-altaan reunalla joko tähän perinteiseen tyyliin (käsiä heilutellaan ylös ja alas heiluvan pään ja kehon yläpuolella) tai kämmenet laitetaan yhteen ristiluun kohdalle, väännetään keho eteenpäin yheksänkymmenen asteen kulmaan eteenpäin ja jorataan yläkehoa ylös ja alas heiluttaen, pään tietenkin pyöriessä villisti mukana. Ja koko ajan allashirviö nappaa parhaat päältä. Sting of Death!


Ja elokuvan "clou", killing jellyfishes on "toteutettu" erilaisten, eriväristen lasten uimakellukkeitten "avulla". Olen aika aseeton tämän elokuvan edessä...


P.S: Laahustavien vesihirviöiden "kekseliäässä" ja "muuntautumiskykyisessä" genressä tää on aikamoinen: Hirviöhemmolla on päällä perinteinen riekaleinen sukelluspuku (räpylät läpsyy) lisättynä myös perinteisellä limakaislarihmastolla ja kaulakoruilla(!), mutta se varsinainen pääasia löytyy nimenomaan päästä: Hirviön päävärkki on iso, puhallettava, läpinäkyvä muovityyny, josta näyttelijän oma pää näkyy melkoisesti läpi. (Mr Jellyfish Man) Aikamoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti