sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Luonnonsuojelugorea

Etelän (suo)mehut virtaavat jälleen melkoisen vuolaina. Kyseessä on hillibilly-outoilu Gods Bloody Acre (-75)

Kolme veljestä asuu metsässään jonkinlaisen teltan ja laavun sekoituksessa. Etuseinä puuttuu kokonaan, mukavasti sataa sisään. No, tuuletus ainakin pelaa.. Ja yksi veljistä onkin maksimoinut tuuletuksen tehon, hän näyttää nukkuvan elokuvan avauskohtauksessa krapulaansa pois pihamaalla. Ja yhtä veljeksistä, vanhinta ja viisainta, pomoa, näyttelee Blood Feastin poliisipomo!
Veljesten luonnonsuojeluvaisto herää pikkugoreisiin mittoihin kun selviää että jokin firma alkaa raivaamaan keskelle erämaametsää parkkipaikkaa!! Siis parkkipaikkaa? Kysyvät ja ihmettelevät veljekset ja katsojat. Tekijät ilmeisesti eivät.

Anyway, tästä siis alkaa pikkukökkögoreinen ja rasistinen  rampage, ensiksi mielenosoituksellisesti kiviä kohti metsäkoneita heitellen. (Kivien keruuta kasoihin näytetään minuuttikaupalla.) Mutta kohta pikkuisen kierroksia kohentaen/gorentaen. Tämän saavat tietenkin tuta metsämökkislashereiden ikikaavan mukaan paikalle perämetsään tarkoituksella ja vahingossa muualta tulleet ihmiset.

Erityisesti esiin veljeksistä nousee komean afropehmon (veljekset ovat valkoihoisia) omaava, kaikkein luonnonsuojelullisin ja hipein heistä. Hän mm sitoo katkenneita oksia yhteen tuskanraivoissaan itkien.

- Pienillä gorekierroksilla kulkeva kauhistelu.

- Tyhmää gorea

 - Tukeva tujaus tunkkaista suovettä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti