maanantai 21. marraskuuta 2022

Jess Franco Avaruudessa! - Sex Is Crazy (Esp-81) Franco löytää Itsensä

"Penis Attention!" Ja tietenkin, kun Franco kyseessä, varsinkin "Vagina Attention!" -> "One penis, two penis, three penis..." "One vagina, two vagina, three vagina..." `Avaruudesta` tulee `avaruus`strippareita tehdäkseen 600 lasta tunnissa!?) ja nimestä ei kai voi päätellä vielä mitään, mutta halpaa Ja huonoa. Ja tästä on kai lähi kautta kaukoaikoina tulossa uusi julkaisu. Itse idea, avaruusbeibet tulevat, joka on scifin ja scifiseksin, soft-scifiseksin alalajin alalaji, ei suunnattomasti, no suoraan sanottuna, vähääkään kiinnosta, varsinkin kun stillkuvien perusteella `space`strippaajat ovat geneerisen genren generrisimmisti maalattu hopeamaalilla. mutta menköön nyt tämäkin teksti julkaisu"kynnyksen" ali. P.S. Mutta, no onhan tässä kuulemma zoomailun (sekä omien filmivilahdustensa) mestarin Francon ussi zoomaussuunta, HÄN ITSE, MAHTAVAA, NEROKASTA!! HÄN, tai joku, zoomaa kameran takana olevaan ITSEENSÄ! Tai sitten HÄN kuvaa ITSEÄÄN PEILISTÄ (PEILIT, Francon kolmas elokuvanteon kulmakivi) suuntaamalla kameran PEILIIN, jossa HÄN KUVAA ITSEÄÄN! ITSEREFLEKTION HUIPPU! VIHDOINKIN FRANCO LÖYSI ITSENÄ! Ja vielä TUPLATEN!! Ainakin tämän filmin ajaksi..

3 kommenttia:

  1. No Nyt Nähty!. Kuten `leipätekstistä` ehkä voi käsittää että tässä tehdään scifisexfilmiä, ainakin vähän aikaa.. Vai perinteisesti `tehdäänkö sittenkään?` Enimmäkseen, no koko ajan, tämä on aika kökköä seksikomediaa. Käsittämättömin kohtaus: Ravintolalavan ei esitys-`kidutus`, jossa paikalle vaatteissa tai alastomina tanssivat `argentiinalaiset` pitävät emättimen edessä veistä ja haarukkaa (sisällä mikrosiru, jossa tietoa ilma-laivasukellusveneestä!? Kumma ettei ole haitannut jatkuvia nainteja, lurpsahtanut ulos.) Lisäksi kaksi miestä ja kaksi naista menevät yhteisnaimisiin, Franco käy välillä kässärin kanssa keskellä kuvausta ja onpa tässä saatananpalvontakulttikin, mutta sekin päättyy nauruun..

    VastaaPoista
  2. Ja vielä liittyen edelliseen; "Huikea", ""nerokas"" keksintö, oivallus `kidutettavan` pyörryttämiseen on juosta kolme kertaa ympyrää tuoliin sidotun ympärillä, niin häneltä lahtee taju! Siis istujalta.. Aika tai siis Täysin Francomaista olisi tietenkin että juoksija tuupertuu..

    VastaaPoista
  3. "Tai(?)" että katsoja tuupertuu.. (KYLLÄ TUUPERTUU!) Ja vaikka elokuvassa on bylsimisestä TYLSIMMISTÄ TYLSIN MUSIIKKIRATKAISU (ragtime- pianopimputus "nainnin" päällä) NIIN KYLLÄ TÄMÄ ON KUITENKIN SILTI KUUNAAN JA MAANAAN JÄRJETTÖMIN JESS FRANCOILU JONKA OLEN NÄHNYT! JA VOI SISARET JA VELJET MINÄ OLEN NÄITÄ ÄLYYTTÖMYYKSIÄ NÄHNYT! OLISIKO JO AIKA MUUNLAISILLEKIN MATERIAALIELLE? OLISI!!!... POLIISI!!!...

    VastaaPoista