maanantai 29. syyskuuta 2014

Tykitystä: Night Visionsiin lähes 40 elokuvaa!

Hollywoodhorroria, huomispakoa, kasaritykitystä ja mestariohjaajia.. Tuskin koskaan on Night Visions kiinnostanut näin paljon, vaikka elokuvista ei ole vielä julkistettu kuin reilu puolikymmentä: Tulossa mm Abel Ferraran ja David Cronenbergin uutuudet, mystinen trilleri Escape from tomorrow ja suolana ja sokerina pohjalla dokumentti legendaarisesta Cannon-yhtiöstä ja liuta lafkan leffoja.. Tuota Hollywoodhorroria näyttäisi edustavan elokuva nimeltä Starry Eyes. Ja Cronenbergin uutuudessakin "seikkaillaan" samoilla seuduilla..

Tää on jo melkein liiallista! :-)

4 kommenttia:

  1. Tuo Cannon doku pitää kyllä jossakin kohtaa nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cannon-catsauksen voisi käydä kanssa kurkkaamassa.

      Poista
  2. Tämän kevään festareitten leffoja näkyy jo muutama NV:n sivuilla. Ainakin leffojen nimiä ja julisteita näkyy. Paljon on kuulemma taas tavaraa. Nimien, kuvien perusteella päätellen löytyy ainakin Lovecraftiaanista rakkaustarinaa (Spring), hampurilaiskauhua (American Burger), saksalaista angstia (episodikauhuilu German Angst) sekä kovasti kehuttu konezombailu ja vauhtilataus Wyrmwood.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja episodikauhuilu VHS Viral näyttää myös hyvältä: mm Skeittilaudoilla zombeja vastaan.. Siinä lätyt ja laudat lätisee!

      Poista