tiistai 29. toukokuuta 2012

KLONK! (Prologi)

Klonk! Nyt kolahtaa!:

Tein aikoinaan sarjan kauhukaitafilmejä, jotka muodostivat melkein peruselokuvan mittaisen leffan. Jotta "päästään" "selvyyteen" minkämoisesta tavarasta on kyse ja "missä" ja "mihin" "mennään", niin tässä ekan episodin sisältö:

Klonk! Mies (minä) herää(n) postiluukun kolahdukseen. Lattialla lojuu kortti jonka minä itse olen lähettänyt itselleni samasta kaupungista missä asun/asumme. Kortissa lukee: "Täällä on kivaa."
Seuraavaksi avaan television. Uutisissa kerrotaan minun kadonneen. Toisen kanavan uutisissa kerrotaan että minua on nähty yhtäaikaa eri puolilla kaupunkia.
Lähden ulos. Kadut ovat "täynnä" taaksepäin kulkevia mielenosoittajia. Kylteissä lukee: "TAJUA TILASI, TEE OIKEAT JOHTOPÄÄTÖKSET JA EROA!"
Menen kotiin ja yhdistän kaksi johtoa toisiinsa ja monistun kahdeksi...

Tällaista tavaraa. Tulevissa episodeissa "pohdin" "dilemmaa": Jos kaksi samaa eroaa kahdeksi samaksi, tai kaksi samaa yhdistyy yhdeksi samaksi, niin muuttuuko mikään. Jokainen filmi kertoo pikkutarinan, ja koko kokonaisuus sitten ison.

Tarkoitus olisi, sitten kun kaikki (tai edes tarpeeksi),  kauan sitten kuvatut filmit löytyvät, niin saisin julkaistua ne joskus jonkinlaisessa muodossa. Kaitakauhufilmi on loistava formaatti kauhulyhäreille nimenomaan kestonsa takia, muutama minuutti.

4 kommenttia:

 1. Ai niin, tämän leffan/leffasarjan nimi on Thoughts. Eli "Ajatusten" "Tasolla" mennään... Ehkä ensi kerralla sitten "Aitoa" "Asiaa", "Täyttä" "Tavaraa". (Tai sitten ei...) Olis tarkoitus kirjoittaa jälkiäänisynkautuksen ja musiikkitaustamattonsa (casio ja pianopimputuksesta tunkkaiseen garagekitarointiin) sekä sauhuisen juonensa (kirottua kauhukirjaa (Crowley) ja kirottua kasettisoitinta jääkaapissa, öriseviä katkokyyrykäveleviä tyyppejä kauhutalosssa...) ansiosta undergroundiksi menevästä, loistavasti nimetystä elokuvaerikosuudesta Things. (Tai sitten ei...)

  VastaaPoista
 2. Tai sitten joo! Sanotaan vielä Thingsistä, että nää mainitut örisevät kyyrykatkokävelijät ovat tietenkin kaljaa kittaavia karpaaseja. Tätä keittiössä tapahtuvaa kaljankiskontaa muuten näytetään pitkään ja paljon, paljon ja pitkään...

  VastaaPoista
 3. Projekti jatkuu... Olen löytänyt ja "restauroinut" muutamia lyhäreitä lisää. Ja olen kuvannutkin lisää! Filmien väliesenä kehyskeromuksena ja "yhdistävänä tekijänä" toimii nyt Hullu Tiedemies Dr. Idiot teatraalisine tekosekonauruineen.

  Valmis joskus...

  VastaaPoista
 4. Ja jatkuu... Elokuvaan tulossa `elokuvafestivaalitärppi`-leffaa työstävä porukka. Filmissä kolme naista (nuohooja, putkimies, maalari) ihastuu kultakalankasvattaja/ kouluttaja-mieheen. Söpöä.

  VastaaPoista